Onze uitblinker

#ikvoelmegoed

Hét totaalpakket van onze diensten om jouw medewerkers continu op te volgen en te begeleiden waar nodig.

Wat is het ikvoelmegoed-programma?
Arrow

Het "ikvoelmegoed"-programma is een initiatief van HPI om mentaal verzuim binnen organisaties aan te pakken. Het programma maakt gebruik van continue monitoring via data science methoden en biedt gepersonaliseerde een-op-een interventies voor medewerkers om hun mentale welzijn te bevorderen.

Wat zijn de "een-op-een interventies"?
Arrow

Dit zijn gepersonaliseerde sessies tussen de medewerker en een specialist (Mental Health Officer). Deze sessies zijn ontworpen om de specifieke oorzaken van mentaal verzuim voor die medewerker te identificeren en aan te pakken. Het doel is om handvatten en strategieën te bieden die de medewerker kunnen helpen bij het bevorderen van hun mentale welzijn.

Hoe helpt data science in dit programma?
Arrow

Data science methoden worden gebruikt om continu gedetailleerde gegevens van medewerkers te monitoren en te vergelijken met historische data uit de sector. Door het analyseren van deze data kunnen patronen worden geïdentificeerd die wijzen op potentieel mentaal verzuim. Dit stelt het programma in staat om proactief in te grijpen voordat problemen escaleren.

Is mijn privacy gewaarborgd tijdens het programma?
Arrow

Ja, de privacy van medewerkers is van het grootste belang voor HPI. Alle gegevens worden anoniem verwerkt en de identiteit van de medewerker wordt beschermd tijdens alle fases van het programma. Leidinggevenden krijgen nooit de individuele resultaten te zien van de medewerkers.

Neem contact op

Wil je meer weten over onze aanpak?